» Me love

image11
Jag blir allt mer som den här mannen, Alex Schulman.
Jag är alltid lika negativ och sarkastisk..
Men det är inget dåligt, för jag total diggar honom ^^
Finns ingen som skriver bättre krönikor än han.

» Japp, så är det.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad är ett motto många lever efter, men jag har märkt att det inte alltid stämmer. Jag lever också efter detta så kallade motto eller jag försöker åtminstonde men det är inte alltid så lätt.

Ett exempel på det är om jag är jätte sur och totalt negativ, då behandlar jag verkligen inte andra som jag själv vill bli behandlad. Jag ryter till riktigt ordentligt och jag verkligen strålar ut ilska, man kan säga att jag är ett pain in the as. Tyvärr blir det allt mer sånt beteende, varför vet jag inte.. det bara blir så helt enkelt och det är ingenting jag är stolt över. Jag försöker verkligen kontrollera mitt humör men ibland går det bara inte.. typ som idag i skolan.. Jag hade varit på jätte bra humör hela dagen tills lektionen innan lunch..

Några från min klass kommer in när det är några minuter kvar på lektionen innan lunch och säger åt alla i klassen att de ska sitta kvar i klassrummet när lektionen är slut för vi skulle ha ett samtal.. och redan när dom sa det visste jag vad det skulle handla om, vår mentor Inger. Men iaf vi stannade kvar och lyssnade på vad dom hade att säga.. dom ville att vi skulle strejka på dom lektionerna vi hade Inger & anledningen till att vi skulle strejka var att vi inte förstår vad hon snackar om på genomgångarna än hur mycket vi än försöker anstränga oss.. men det var ingen i klassen som gick med på det för vi kommer ju bara att förlora på det, liksom vem vill ha frånvaro nästan varje lektion för det är så ofta vi har henne.. När dom sa det här började det koka i min kropp, jag kännde att jag inte kunde kontrollera mig men jag var tvungen för öppnar man käften för mycket i den här klassen får man skit för det, that´s it liksom. Så jag höll mer eller mindre tyst och lät de andra prata. Men inombords kokade jag av ilska och jag tror det syntes på mig också..

Jag personligen tycker att det är helt idiotiskt att strejka mot sådanna onödiga saker, vi i klassen får väl helt enkelt försöka anstränga oss mer + att vi har bara henne i ca 3 veckor till för sen byter vi lärare, så det kan inte vara så mkt begärt att bara stå ut dessa veckor.. men fine dom som vill strejka gör det, men låt det inte gå ut över oss bara..

Men orkar inte skriva mer, ha det...


» Jaha . .

Jag kom nyss hem från frissan eller nyss & nyss typ ca en timme sen men endå. Jag klippte och färgade mitt hår & jag blev faktiskt nöjd men det känns lite ovanligt att ha jätte mörkbrunt hår :O det ser nästan svart ut asså men jag kommer nog vänja mig med det så småningom,förhoppningsvis. Aja orkar inte skriva så jätte mkt, ha det !

» I really want you

Many prophets preach on bended knee
Many clerics wasted wine
Do the bloody sheets
On those cardboard streets mean
I have wasted time

Are there silver shores on paradise?
Can I come in from the cold?
I killed a man in a far away land
My enemy untold

I really want you to really want me
But I really don't know if you can do that
I know you want to know what's right
But I know it's so hard for you to do that
And time's running out as often it does
And often dictates if you can't do that
Fate can't break this feeling inside
That's burning up through my veins

I really want you
I really want you
I really want you now

No matter what I say or do
The message isn't getting through
And you're listening to the sound
Of my breaking heart

I really want you
I really want you

Is a poor man rich in solitude?
Or will mother earth complain
Did the beggar pray for a sunny day but
Lady luck for rain

They say a million people bow and scrape
To an effigy of gold
As so life begin
And the ship we're in
And history unfold


I really want you to really want me
But I really don't know if you can do that
I know you want to know what's right
But I know it's so hard for you to do that
And time's running out as often it does
And often dictates if you can't do that
Fate can't break this feeling inside
That's burning up through my veins

I really want you
I really want you
I really want you now

No matter what I say or do
The message isn't getting through
And your listening to the sound
of my breaking heart


» Vinterdepp .

Nu när vintern är på väg så blir jag deppig som vanligt. Allt gammalt skit dyker upp i huvudet och jag börjar grubbla som bara den på dessa saker. Varför det alltid blir samma visa varje år vet jag faktiskt inte, det bara blir så. Jag tror det kan ha något med mörkret att göra, man blir liksom lite dyster av det på något sätt. När man vaknar är det mörkt och man känner att man bara vill gå och lägga sig igen och sen när man åker hem från skolan är det mörkt igen, hur kul är det från skala ett till tio? Det känns som man har slösat bort hela dagen på ingenting /: Så känner jag i alla fall sen vet jag inte vad ni andra tycker för jag kan inte tala för er.

Aja nog om det nu, Idag har jag varit på gården som vanligt.. jag har fan inget liv seriöst /: men anyway så var det julmustprövning och det gick nog inte så bra för efter ett tag så smakade allt likadant. Man hade 5 olika sorters julmust att välja på och den enda jag kunde skilja på var apotekarnas julmust, alla andra hade jag ingen om vilket märke det var.  Jag känner mig jätte duktigt eller not, men att det gick så dåligt kan ju bero på att jag inte är något större fan av julmust om man säger så. Jag kan dricka det någon gång ibland men inte allt för ofta för då tycker jag att det blir mindre gott. Jag glömde nästan att jag varit i stan med Zazuu haha :) Älskar ditt smeknamn asså ^^ jag vet att du inte tar det så posetivt men du får helt enkelt leva med att du blir kallad det här ute i thaa hood. Vi gick runt i typ kanske 2 timmar och kollade i olika affärer och till slut hitta jag en julklapp till Josefin. Det blev en vit mugg där det är ett rött hjärta i mitten och i hjärtat står det "Världens bästa kompis". Jag vet jag har skit dålig fantasi men men jag är endå nöjd med mitt inköp . Det känns bra att jag är klar med en julklapp åtminstonde, nu är det bara typ 100 kvar känns det som men det är mycket mindre kan jag lova er, det är typ bara 7 st till jag ska köpa till..så det är inte så farligt ^^

Men aja nu orkar jag inte skriva mer, ha det gött mina vänner.. puss hej

» äkta vänskap <3

Du har ett hjärta av guld. Jag är så tacksam för att du finns här för mig :) Jag kommer alltid finnas vid din sida oavsett vad som händer, vänner för alltid. Det lovar jag dig och som du sa igår "Här med förklarar jag oss som bajen syskon och vänner för evigt & guden över söder förklarar oss som själsvänner" Jag håller med dig fullständigt, vi kommer alltid vara vänner.


» Helgen i stora drag.

I helgen har jag bara varit hemma med Josefin och kollat på film efter film efter film osv... Det har faktiskt varit jätte mysigt :) Jag tror att vi båda behövde en helg för oss själva för det var så länge sen vi gjorde något tillsammans och ensamma. Vi har alltid andra runt om kring oss men den här helgen har vi varit alldeles ensamma . Vi kollade på Fat Albert som btw var jätte bra :D sen kollade vi på White Chicks och den har man ju typ sett tusen gånger men den är fortfarande lika bra & det är samma med Eurotrip :) Jag rekomenderar dom här 3 filmerna starkt om ingen har sätt dom. Aja nu har jag inget mer att skriva, ha det gött.. puss hej :)

» Ge er !

Nu tycker jag ändå att dom ska ta och lägga ner hammarby hockey. Det har varit konkurs hotat hur länge som helst och det är alltid något företag eller privatperson som kommit in och betalat av deras skulder. Men varför inte bara inse att det aldrig kommer att gå att ha kvar hammarbys hockeylag ? Dom har 5 miljoner i skulder och allt ska betalas in inom en snar framtid & det kommer aldrig att gå. Jag tror inte att det finns någon som kommer gå in och betala av deras skulder den här gången eller snarare jag hoppas inte det. Det finns inget större intresse för hammarby hockey, det är liksom knappt 300 personer på matcherna.. Det är knappt att det överskrider 200 pers liksom.. det är bara på derbyna som det kommer folk, då kanske det är max 2000 pers.. man bara wooow...  Så jag tycker lägg ner hockeyn, det är ingen större förlust för mig eller för någon annan hammarbyare för den delen heller.
Det var allt för mig, tack och hej :D

» Underbart !

Gud vilket härligt väder det är idag, soligt & Snö :D Inte för att det är mycket snö men ändå snö är ju alltid snö och jag blir iaf lika glad av lite snö som av lite snö :) Nu vet man verkligen att vintern är på gång. Jag hoppas verkligen att det inte blir en slaskig vinter i år men det skulle inte förvåna mig för det är ju alltid slask här i Stockholm :(

Man skulle bo uppe i norrland för där har dom riktig vinter, tänk att bara kunna åka skidor när man vill eller bara åka några varv med Scootern, nej gud vad härligt :) Vilken tur att mormor bor i norrland då så att man kan få åka scooter lite då och då. Det är typ rena paradiset, jag älskar att åka scooter. Det är så grymt skönt.. Hoppas mormor inte säljer min scooter bara :P

Nej nu ska jag ta & göra mig i ordning för att sedan gå och möta Josefin, vi ska ta en långpromenad :) Men ha det så bra, puss hej :)