» I don´t get it...

Jag förstår mig inte på dig. Hur kan du säga att du har rätt att kalla mig för tjockskalle bara för att jag är envis? Jag förstår verkligen inte hur du tänker. Nog för att jag är jävligt envis, för att jag visste att jag hade rätt men bara för att jag är envis har inte du rätt att kalla mig tjockskalle! Sen går du och undrar varför jag är sur på dig, ja det kan man ju verkligen undra. Tänk efter själv! Vet du vad jag tycker, du borde tänka på vad du säger till folk, för en dag kommer du säga fel saker till fel människa och då får du helt enkelt skylla dig själv. Snälla följ mitt råd annars kommer du råka illa ut en vacker dag.

» Ibland vill man bara slänga sig i väggen

Har ni någonsin känt att ni bara vill försvinna för ett tag? Så känner jag idag. Jag känner mig trött och har inte ork för någonting. Jag känner mig allmänt nere och jag vet inte varför. Jag antar att det bara är en sånn dag, alla har ju sånna dagar men jag har dem oerhört ofta. Det känns som jag tappat lusten att göra saker. Jag umgås nästan aldrig med mina vänner längre, det är ganska tragiskt om man tänker efter.
Jag måste nog rycka upp mig från den här vinterdeppen som jag tror det är, för så här kan jag inte ha det och defenitivt inte må! Nej skärpning Sandra!

Jag ska nog börja bli lite gladare redan i morgon, för då ska jag baka pepparkakor med min älskling hemma hos min kära moder. Det ska bli kul, jag älskar att baka pepparkakor! De är så nedrans gott, speciellt degen hehe. Men jag ska försöka att inte äta upp degen i morgon. Det blir ett projekt det eftersom jag har så svårt att motstå pepparkaksdeg. Men vi får helt enkelt se hur det går, kanske slänger upp en bild från pepparkaks bakningen i morgon.

Ciao !


» Snö :D

Äntligen har det kommit snö och jag är så himla glad och det verkar bli mer också för det snöar hela tiden :D Det kan inte bli bättre! Det är bara och hoppas att snön ligger kvar fram till julafton. Det skulle vara något det!
Man kanske borde leta fram pulkan och åka lite pulka, det skulle vara kul men har inga täckbyxor så kommer bli jätte blöt men det är det helt klart värt :D Är det någon som är på och åka pulka? :)

» En skön hemma kväll

Hej hopp! Hur är det med er? här är det si sådär, har en jävla huvudvärk som vägrar släppa. Jag skulle egentligen ha jobbat idag men på grund av den här jävla huvudvärken var jag tvungen att ställa in. Istället blir det en mysig hemmakväll. Jag ska väl kolla på idol och bara ligga och mysa i min varma säng och vänta på att min älskling ska komma hit.

Nåja, idag hade vi musikprov och det gick helt åt helvete. Jag är glad om jag ens får G - för jag gjorde verkligen inte bra ifrån mig. Det ända som gick bra var det praktiska men teorin gick åt skogen men jag gjorde i alla fall mitt bästa och det är väl huvudsaken.

Nu ska jag gå och göra något och äta, tjingeling!

» No money

Det är verkligen kasst att inte ha några pengar alls, man blir verkligen låst. Det finns massa saker jag skulle behöva köpa och framför allt så vill jag gå ut på krogen. Men nej nej det går ju inte för jag har inga pengar... Jag kan inte låna av mamma och pappa heller för dom har också dåligt med pengar fram till lönen.. och saken är den att mina skolfoton måste betalas snart.. ååh.. allt blir bara pannkaka!

Som tur är har jag hållt mig lite sysselsatt idag, alex har varit här och spelat nintendo wii med mig och Johan. Jag har äntligen lyckats bli pro i bowling. Typ har 1056 i skill level :P Haha shit asså jag börjar låta som en jävla tv-spels nörd.. det är illa XD

Men ska gå nu, ska spela lite mer bowling :) Ciao

» Nintendo Wii kväll

Igår hade jag, Alex, Ylva och Johan en nintendo wii kväll och fan vad roligt vi hade alltså. Det var så kul och se när alla stod och gjorde sina konstiga moves framför tvn när man försökte få ner sin motståndare i boxningen. Ylva var ju ändå bäst, hon var ju helt galen. Hon for typ över hela vardagsrummet och Alex då... hon körde trumstilen när hon boxades.. det såg väldigt roligt ut :P Vi satt uppe till kvart i 5 i morse och spelade och sen det första vi gjorde var att sätta igång spelet :P Men jag måste säga att man får jävligt ont i armarna av att köra boxning så länge, så träningsvärk har man allt. Fast det är ju självförvållat :P Men kul hade vi i alla fall, det borde göras om snart :)

Idag firar jag och Johan 6 månader. Tänk vad tiden har gått snabbt, den bara riner i väg. Det känns som det var igår jag träffade honom. Men det sägs ju att tiden går fortare när man har roligt och det stämmer faktiskt :) Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta Johan, Ingen kan ta din plats i mitt hjärta. Du och jag föralltid <3

» Falling down

Jag är trött på att ha det såhär
Varenda gång du har problem så går det ut över mig
Som om det skulle vara mitt fel!
Men vet du vad?
Det är inte mitt fel
och jag är jävligt trött på att du behandlar mig som skit
Jag har fått nog
Gränsen är nådd
och det är dags och göra någonting drastiskt för att du ska förstå
Du får mig att må piss, fatta !

» Bio

Igår var jag, Johan och Alex på bio.  Vi såg låt den rätte komma in och jag har då aldrig sätt en så dålig film. Det hände typ ingenting och den var inte ett dugg läskig, vi satt bara och skrattade. Till slut så fick vi nog och gick därifrån. Så gå inte på den filmen, det är bara slöseri med pengar.

Nu ska jag, min lillasyster och Johan åka till högdalen och bowla :) sen när jag kommer hem måste jag börja träna på mitt svenska tal, har ju muntligt nationella på tisdag. Längtar verkligen inte, är rädd för att stå inför människor och prata. Men jag ska göra mitt bästa. Det är ju ändå ett ämne som jag kan prata ganska fritt om, kan rätt så mycket om det.

Men nu ska jag gå och göra mig i ordning, vi hörs :)