» Blogga igen?

Jag funderar på att börja blogga igen. Det kanske inte kommer bli lika många blogginlägg som det blivit förut men ska i alla fall försöka uppdatera när något skoj händer =)

Ja så vad har hänt idag? Jag och Johan tog ledigt från skolan idag för att bara umgås. Vi behövde prata ut lite grann och det var faktiskt skönt. Vid 1 tiden drog vi iväg till Farsta för att möta upp Alex. Vi gick runt i massa affärer och Johan var verkligen på shoppinghumör. Det blev, en svart T-shirt, En grå Kofta, En ljusblå piké tröja och sist men inte minst en grå/svart rutig halsduk. Fattig som jag är så blev det inget till mig men på onsdag när studiebidraget har kommit så ska vi in till stan,då ska jag köpa födelsedagspresent till Sofia, en väska till mig själv, en mössa och kanske en kofta jag såg på HM. Vi får väl se, jag prioriterar Sofias födelsedagspresent.

Det var min dag det:) Tjingeling på er

» Hej !

Min blogg är typ död, jag vet men har varken lust eller ork att blogga.
Det händer faktiskt inte så mycket i mitt liv just nu och skulle det hända saker så skriver jag det defenitivt inte här, utan jag anförtror mig åt folk jag litar på!

Tack för mig!

» Länge sen nu

Jag vet, jag uppdaterar dåligt men jag orkar faktiskt inte lägga ner så mycket energi på att blogga just nu. Känner faktiskt att det finns annat som är viktigare. Därför tar jag beslutet om att lägga ner bloggen för ett tag men det kan hända att de kanske kommer ett inlägg då och då men det återstår och se.

Ciao !

» Jag förstår inte varför

Varför ska det vara så himla svårt att släppa taget?
Jag trodde jag hade gjort det, eller jag hade gjort det
Men när du började höra av dig kom allt tillbaka.
Varför var du tvungen att höra av dig?
Kunde du inte bara låtit bli?
Allt hade varit så mycket enklare då!

» Göteborg!

Helgen har varit riktigt nice. Har varit i Göteborg med några kompisar och jag tyckte vi hade riktigt roligt :) Har egentligen inte så mycket att säga. Jag sumerar helgen med ett ända ord, UNDERBAR!

» En dag på stan

Idag har vi varit lediga från skolan och jag måste säga att det var grymt skönt att slippa skolan för 1 dag. Jag vet att det låter sjukt men jag känner mig redan skoltrött. Aja nog om det.

Idag har jag varit i stan med Emelie och sprungit runt och letat efter ballonger och inte fan hittade vi några. Eller jo vi hittade ett 6-pack med ballonger där det stod arton på. Det var allt vi hittade för på buttericks var det så jävla dyrt och det fanns ingen annanstans. Snacka om irriterande. Till slut så gav vi upp och då var det nästa projekt, att hitta en födelsedagspresent till Tess men det gick rätt så snabbt, vi behövde bara gå in i två affärer sen var det klart :)
Efter vi var klara där så begav jag mig till jobbet och där gick det jätte bra, många ungar och hög volym men tiden gick snabbt. Vi hade riktigt kul idag! Det behövde jag faktiskt.

Hoppas alla får en bra fortsättning på dagen, puss

» !!!

Just nu är jag inne i en väldigt arg period. Jag vet inte varför, jag känner mig bara helt enkelt arg och frustrerad hela tiden.
Jag blir arg över det minsta lilla och ni får ursäkta mitt dåliga beteénde. Ni får helt enkelt acceptera det. Min ilska är inte riktade mot er men tyvärr går det ut över er.
Det var bara det jag ville säga