» Suprise Suprise!

Tjohoo, hur är läget med er där ute? Här är det bara bra, fick precis en present av min kära far. Eftersom jag gillar Liverpool så pass mycket så fick jag en Liverpool tröja av pappa, tack så mycket! Egentligen så var det till honom men han som pappa beställde tröjan ifrån hade skickat fel storlek men istället för att skicka tillbaka den så fick jag den :) Han har ju ändå beställt en annan Liverpool tröja till han själv så det gjorde ingenting sa han :) Nu har jag äntligen en ny tröja så jag slipper gå med den gamla där det står Owen på haha :) Jag bjussar på en bild också, tjingeling!


» Music is my drug <3

I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
'Till they reach the sky,
And like my dreams they fade and die.
Fortunes always hiding,
I've looked everywhere.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the aïr.

» 090417

Hej hallå, nu är den första veckan i skolan avklarad och man har redan haft sitt första prov. Jippie liksom men det var bara att göra det bästa av situationen. Jag klarade i alla fall provet så jag borde inte klaga men jag tycker att provet  var dåligt upplagt. Det bästa med den här veckan är väl att studentmössorna kom till skolan, jag tycker inte att jag passade i min studentmössa men whatever, det är bara en dag man ska ha den på sig så man får väl stå ut,rigth?

Idag så fyller kära farmor år så grattis på henne, vet dock inte hur gammal hon blir. Fy skäms på mig men jag orkar inte hålla koll på det för det är så många i min familj som fyller år just i April så dem ska vara glada att jag ens kommer ihåg deras födelsedagar. Jag har som sagt inte så bra minne, jag måste skriva upp allting i telefonen för att ens komma ihåg det. Jag undrar hur jag kommer bli när jag blir äldre, kommer jag bli ännu mer glömsk eller kommer jag förbättra mig? Jag tippar på att jag kommer få sämre minne, haha det går lite i släkten. Pappa är precis likadan så jag vet vad jag har fått det ifrån i alla fall, haha!  Nu märker jag att jag börjar bli lite övertrött för jag sitter bara och rabblar massa gojja, jag hade egentligen inget viktigt att säga men jag kände mig sugen på att blogga så ursäkta mitt bajsiga inlägg men det får duga för den här gången. Nästa gång kanske jag skriver om något mer intressant, men jag tvivlar på det haha! Men ha det så gött gott folk, ciao!

» Härligt med sol!

Hej hopp alla glada! Visst är det underbart med sol? Det tycker jag i alla fall så jag och älskling fixade i ordning uteplatsen idag så vi kan sitta ute och äta och bara njuta av det underbara vädret! Nu är det äntligen vår:D

Idag så tog jag och Johan en sväng in till stan för att ta en fika med Emelie, det var ett tag sen man träffade henne så det var trevligt att få se henne igen:) Vi gick runt och tittade lite i affärer och snackade lite skit, haha som vi brukar göra. Det blev dock inget långvarigt besök i stan för Emelie skulle hem och fixa sig inför hennes pojkväns studentskiva. Snart är det dags för min studentskiva också, har inte riktigt bestämt mig om jag ska gå på middagen eller inte. Känner att jag inte riktigt har råd med det men vi får väl se hur det blir med den saken, har fortfarande ett tag på mig att klura ut hur jag ska göra.

Nu ska jag ta och duka bordet så vi kan äta ute på vår altan, ciao !

» Premiär

Idag var det då premiär för allsvenskan och lilla jag satt självklart bänkad framför tvn för att kolla på matchen. Hammarby mötte Elfsborg på borta plan och fan så bra dem spelade. Hade inte Elfsborg fått den där jävla straffen så hade hammarby vunnit och det hade varit riktigt jävla bra för de är tippade att hamna på 12 plats i år. Men det blev i alla fall 1-1 i matchen och vi lyckades få med oss en poäng och gjorde så att Elfsborg fortsätter sin trend med att förlora öppningsmatchen, de har förlorat den första matchen enda sen 1999, haha :) Matchen var i alla fall riktigt bra, båda lagen hade bra chanser men Elfsborg var ärligt talat lite vassare men de var endå tvugna att få en straff för att kunna göra mål, loosers haha. Det känns skönt att allsvenskan äntligen är igång, nu är det 1 vecka kvar till hemma premiären och jag längtar så. Nåja jag ska vara lite social mot Alex nu, så vi får höras en annan gång, ciao!

» Studentklänning hittad!

Yes nu har jag äntligen hittat en klänning till min student, det blev dock en vit men den är verkligen jätte fin. Jag älskar den! Den kommer defenitivt komma till användning efter studenten. Har ingen bild på den men de kanske kommer upp senare om jag har ork.

Idag var det min sista dag på praktiken och jag ville verkligen inte sluta, jag trivdes verkligen hur bra som helst. Jag kom bra överrens med både barn och personal. Jag fick i alla fall väldigt bra omdömen, vilket jag är glad över. Det visar att man har varit uppskattad. Jag önskar verkligen att jag kunde ha varit kvar för jag vill verkligen inte tillbaka till skolan men det är bara och bita i det sura äpplet and deal with it. Det är ju bara två månader kvar så ska göra det bästa av situationen. Men nu ska jag kolla på talang, se vad det är för knasbollar som är med haha, ciao!