» En dag i stanLillasyster har inskaffat det nya Disney sing it
så ska passa på att prova det i kväll:)
Det är allt från High scool musical till Hanna montana :)
Jag hoppas det är ett roligt spel :)

» Lösenordskyddad blogg

Från och med nu kommer jag inte dela med mig av det jag skriver och det har sina orsaker, tro mig. Jag vill kunna skriva exakt vad jag tycker och tänker om saker och ting utan att det ska bli bråk och tjaffs. Folk verkar inte ha fattat att det här är min blogg och att jag skriver exakt vad jag vill i den. Det är mitt sätt att bearbeta allting som händer, oavsett om det är bra eller dåliga saker. Jag tycker det är tråkigt att jag måste sätta lösenord på min blogg men det måste tyvärr bli så, i alla fall ett tag. Jag kanske låser upp den men jag lovar ingenting.

Hej så länge!

» Hej, Jag är anti!

Alltså varför ska folk göra en sån stor grej utav alla hjärtansdag? Jag tycker bara den här dagen är fånig, man ska liksom ge presenter och visa sin kärlek extra mycket. Är det inte meningen att man ska visa sin kärlek hela tiden? Det tycker i alla fall jag. Nej, enligt mig är alla hjärtansdag bara ett stort jävla jippo som affärerna tjänar pengar på, just därför tänker jag inte fira denna dag. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt, precis som alla andra dagar.

» Ett kärt återseende

Hej hallå, hur är det med er där ute? Här är det lite si sådär, jag är fortfarande sjuk men är dock på bättringsvägen.
Jag avskyr att vara sjuk så jag hoppas jag blir bättre snart.

Nåja, idag har jag och Emelie varit och träffat ett gammal ex till mig, vilket var jävligt kul:) Jag steg upp vid halv 10 och käkade frukost och gjorde mig i ordning sen så åkte jag och mötte Emelie i T-centralen för att sedan bege oss till Tensta för att kolla på Nicklas bakset match. Matchen var faktiskt rätt så underhållande men tyvärr förlorade Nicklas lag men dem kämpade tappert måste jag säga! Efter matchen så åkte jag, Emelie och Nicklas in till stan och tog en fika och pratade om allt mellan himmel och jord, vi hade med andra ord riktigt kul. Sen efter fikan tog vi en liten promenad men det var så sjukt kallt så vi gick till centralstation och fixade en tågbiljett till nicklas så att han kunde komma hem och efter det gick vi och käka på burger king, eller jag käkade inte för hade inga pengar, fattig som man är :P Sen vid halv åtta skildes vi åt, Nicklas åkte hem till Sala och jag och Emelie hem till var och sig.

Jag vill bara tacka för en trevlig och rolig dag, det behövde jag verkligen. Vi måste göra om det här någon gång.
Nu ska jag kolla lite på tv, ciao


» En bild säger mer än tusen ordKärleken övervinner allt !