» Up and down

Mitt liv är bara en stor röra just nu och jag orkar snart inte mer! Jag har en sån enorm press på mig att klara allting, alla har så höga förväntningar på mig, "Sandra ska gå i mitt spår och bli idrottslärare, därför måste hon komma in på högskolan annars blir hon bara en simpel förskole lärare." Jo tack jag vet att jag måste komma in på högskolan om jag vill bli idrottslärare men det är inte så himla lätt. Innan jag ens kommer in på högskolan måste jag klara av Engelska B och Matte B och de är typ de ämnena jag har svårt för. Jag försöker verkligen men jag orkar inte med all denna press! Jag fick ett sammanbrott igår och jag vill inte uppleva det igen, det var hemskt.
 Tack vare allt det här så börjar jag tveka på att söka till högskolan, är det verkligen värt allt slit om jag ändå inte kommer orka?

Jag måste verkligen ta och tänka igenom vad jag vill! Jag vet innerst inne att jag vill bi idrottslärare men pallar mitt psyke det? Kommer jag klara av högskolan? Det är något jag måste börja tänka på.. För jag vill verkligen inte jobba på en förskola, jag vill bli något mer.. Det jag alltid har önskat att bli, idrottslärare!

» 090124

Idag har det varit en rätt hektiskt dag, allt började med att jag vaknade vid typ 11 och satte mig ner och käkade frukost men familjen. Eftersom pappas flickvän fyller år idag och skulle komma hit med massa gäster så var det bara och sätta igång och städa. Jag bäddade både min och Johans säng, dammsög mitt rum och hjälpte pappa och plocka upp tvätten. Efter vi var klara med städningen så var det bara att hoppa in i duschen för att sedan bege sig hem till min gudmor, hennes dotter fyllde också år idag så jag och Johan skulle dit en snabbis innan pappas tjej och hennes gäster skulle komma. Vi var väl hos min gudmor i ungefär 2 timmar, sedan bar det hemåt till pappa igen där de var massor av folk och ljudnivån var hemsk, alla pratade i mun på varandra typ :P
Efter alla hade gått hem så vart det verkligen tyst och skönt men då fanns det typ inget och göra så vi satte igång Guitarr hero och lirade en stund innan körslaget började.. och nu sitter jag här och gör inte ett piss... hade tänkt att gå och mysa med älskling i soffan. Ni får ha det så  bra :) Caio!

» Irritations objekt

Jag är så trött på människor som verkligen tror att dem är störst, bäst och vackrast fast de egentligen inte är det!
Just den här människan, tänker inte ange något namn men de flesta vet nog vem jag menar tror att hon har rätt att vara spydig och allmänt elak mot allt och alla. Jag har irriterat mig på den här människan i snart 3 års tid och det är ta mig fan dags och göra någonting åt det. Jag har trott att de ska gå över och att den här personen skulle bättra sig men icke så nicke, nu är det värre än värst och jag har fått nog.
Slutar inte den här personen att vara otrevlig och spydig mot folk som inte gjort han/hon ett skit så kommer det snart smälla. Jag tål inte att se den här personen längre, jag ser han/hon dag in och dag ut varje dag.. fatta då hur jobbigt det blir till slut och vara i denna persons omgivning?! Säger den här personen något opassande till mig smäller det för jag är så less på den här människan!! Gud ge mig styrka att klara av de här 5 månaderna som är kvar..


» Tisdag, Skolan

Hej hopp!
Nu sitter man här i skolan alldeles ensam och väntar på att resursmatten ska börja och det är hela 40 minuter kvar :(
Vad fan ska jag göra medans jag väntar? det finns ingen och prata med för de är helt öde på hela skolan, nej usch det här suger och sen så slutar man klockan 5!! Jag hatar tisdagar..........

» Sköt du ditt så sköter jag mitt!!

Skippa skitsnacket, jag vet hur det ligger till och jag tror inte på dig!!!


» <3Jag älskar dig Johan Nilsson Borssén <3

» En mörk och kall söndag

Hejsan allesammans, det var ett tag sen jag uppdaterae så jag slänger in ett litet kort inlägg. Hur mår ni? Här är det bara bra, lite trött bara men det är jag ju alltid så ska egentligen inte klaga. Det slog mig just att skolan börjar om en vecka ungefär och jag har fortfarande inte börjat läsa engelska boken som ska vara utläst till nästa måndag så det kanske är dags och palla sig till biblioteket och låna Oliver Twist på engelska, annars lär man få en rejäl utskällning av Theo (min engelska lärare)
Nu när jag tänker på att skolan snart börjar igen så får jag ångest att komma tillbaka, visst det ska bli kul och träffa vissa människor i klassen men ändå får jag en klump i magen så fort jag tänker på skolan. Det skulle vara så skönt att bara få vara hemma ett tag till och bara vara. Men jag ska kämpa mig igenom den här terminen för det är trotts allt bara 5 månader kvar tills jag tar studenten :D Jag längtar så!

Nåja, idag så var jag och Johan i farsta med en gammal barndomskompis till mig. Vi gick runt och kollade lite grann och som vanligt så köper jag alltid något.. Den här gången blev det en bh, foundation och puder. Johan hittade också något, en mössa som var välbehövd eftersom hans förra mössa kliade som fan i pannan. Trotts att jag behövde de här sakerna så måste jag sluta shoppa så himla mycket.. Alla mina pengar tar ju slut så snabbt, det är nästan läskigt.. Så skärpning Sandra!

Nu ska jag ta och lägga mig och mysa med min älskling i sängen, hoppas ni får ett fortsatt trevligt lov, ciao!