» 090629

har egentligen inget att skriva, tänkte bara slänga in bilden på linnet som jag köpte eftersom jag hade lovat det! Så here you go! Nu ska jag ta och lägga mig på altanen och steka, ciao!


» Äntligen är den här!

Ja nu har sommaren kommit på riktigt och jag njuter som bara den, det kan knappast bli bättre än så här. Jag mår skit bra och vädret är helt underbart. Det enda som fattas är en kall öl i handen men man kan inte få allt här i världen rigth?;)

Så vad har ni gullungar gjort idag då? Själv har jag gjort en hel del, först var jag på banken och sedan åkte jag och Johan till hans skola och lämnade lite saker och efter det strosade vi runt lite grann i stan. Jag hittade ett nytt linne på H&M, bild kommer senare. Har inte hunnit tagit någon. Vi lekte även turister och gick och fotade allting typ, det var faktiskt ganska mysigt för man lägger märke till saker som man normalt inte skulle göra. Vi var även inne i Klara kyrka, har aldrig varit där och jag har bott i stockholm hela mitt liv och jag måste säga jag tror jag har hittat den kyrkan jag vill gifta mig i. Den var så himla fin,helt perfekt! Blir det inte skansen så blir det lätt Klara kyrkan.. eller har ni något annat förslag på fina kyrkor? Nu låter det som jag tänker gifta mig snart men då kan jag meddela er att det tänker jag inte göra, det kommer nog dröja några år till. Innan jag gifter mig vill jag ha fast anställning och ha bott ensam med min älskling i en egen lägenhet så att jag är helt säker på att jag gör rätt. Visserligen bor jag och min pojkvän redan ihop men det är annorlunda eftersom vi bor hemma hos mina föräldrar och där får vi nästan allt serverat på ett fat, vi är ganska bortskämda måste jag säga. Oj vad jag blev allvarlig helt plötsligt men aa jag känner mig ganska allvarlig idag..

Nu ska jag gå och pussa lite på min älskling,vi hörs! Puss hej

» Home sweet home

Nu är jag hemma efter 4 dagar på landet, det har både varit roligt och tråkigt. En sak som är säkert är att det var jävligt skönt att bara få vara ifred, bara ligga i hängmattan och läsa en bok eller vad man nu gjorde:) Det blev en hel del alkohol i alla fall men det var midsommar så orka bry sig eller hur? ;)

Nu är man som sagt hemma igen och även det är skönt, få sova i sin egen säng och träffa vännerna igen. Fast denna vecka är det fullt upp, ska skriva cv och fixa lite andra saker inför mötet på arbetsförmedlingen på onsdag. Nu jävlar har jag tagit mig i kragen och skrivit in mig, orkar inte vara arbetslös längre. Visst är det skönt att vara hemma och slappa men efter några veckor så är det nog inte så roligt längre, sen är det taskigt med pengar och det är aldrig kul! Nej nu har jag som sagt tagit mig i kragen och ska börja leta jobb till hösten.. om man får jobb kanske man får råd med en egen lägenhet också :) Aja nu ska jag hjälpa min far med maten som btw fyller år idag, Grattis:D Ciao!

» Landet here we come!

Snart bär det av till landet, det ska bli så skönt att komma bort från Stockholm i några dagar. Det behövs om inte annat, är trött på folk runt om kring mig. De tar en för givet, tror att man ska finnas där helt plötsligt när dem inte har brytt sig om en på hur länge som helst.. pff avskyr sådant! Näe usch blir bara förbannad när jag tänker på det.. som sagt ska bli skönt att komma bort härifrån och fira midsommar på landet med familjen. Det blir en typisk svensk midsommar, äta lite god mat och kanske gå ner och dansa runt midsommarstången:)
Jag önskar alla en trevlig midsommar och jag skriver så fort jag kommit hem, ciao!

» Fram och tillbaka

Hej Hej, nu var det ett tag sen jag skrev någonting här men jag tycker inte det händer så väldigt mycket i mitt liv just nu. Sitter mest vid datorn eller sover om dagarna, det blir lätt så när man är arbetslös. Men i alla fall hur är det med er där ute? Här är det bara bra, dock är jag väldigt trött. Har varit uppe sen 04.30 i morse så det är inte så konstigt att man är trött. Anledningen till att jag var uppe så tidigt var att jag och min familj skulle åka på dags kryssning med viking line och bussen till kapellskär gick 07.10 från T-centralen.. Kryssningen var helt okej, ingen höjadare direkt men fick gratis mat i alla fall:) Jag köpte lite godis och några smirnoff ice som jag hade tänkt gotta mig med här i veckan:) Kanske tar en redan i kväll, vem vet;) Nu ska jag ta och diskutera lite med min familj om vad vi ska äta, det verkar vara värsta problemet att komma överens om det Xd Ciao!

» Sveriges nationaldag!

Först vill jag bara börja med att gratta Sverige på vår egna national dag, grattis grattis!
Så hur ska alla fira sin nationaldag? Själv ska jag ta mig några öl här hemma och kolla på Sverige - Danmark, kan det bli bättre? Jag skulle inte tro det. Det finns inget bättre än att ta några öl när det är dags för fotboll och ni som känner mig vet att jag älskar öl, hehe :) Det är dock lite synd att man inte är på plats som min pojkvän är men han jobbar dock, han lär få väldigt mycket att göra men han får i alla fall uppleva stämningen in real life.

Jag kommer ihåg när han och jag var på Sverige - Portugal, det var en sån otrolig stämning. Jag skulle göra allt för att få uppleva det igen. Jag hade lätt gått om inte biljetterna tagit slut på ca 30 minuter. Man hade ju inte en chans att få biljetter till dagens match. Jag får helt enkelt heja på hemifrån med några kalla öl i handen, haha! Var bara tvungen att skriva det. Men nu ska jag fortsätta dricka min kalla goda öl, tjingeling på er!

» Schools out for ever!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!! HAR ALDRIG VARIT LYCKLIGARE, FY FAN VAD SKÖNT!:)