» Nu är det inte långt kvar:)

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag tar studenten, fan så skönt det ska bli:) Tänk att aldrig mer behöva plugga till något sketet prov, aa jag bara ryser av tanken:) Det ska bli så skönt att slippa allt som har med skola att göra! Dock kommer det kännas konstigt att splittras från vissa personer men det är sånna smällar man får ta, vissa kommer man ha kontakt med och vissa inte. Trotts att det varit mycket tjaffs under dessa 3 år så har jag haft det skit kul med vår klass, vi har många minnen tillsammans. Till exempel vår allra första vecka på Didaktus åkte vi ut på barnens ö och så didaktuskamperna och massa mer:) Jag kommer sakna de roliga stunderna mer er:) Men fan vad bra vi är, tänk er vi ska ta studenten om bara 3 dagar! FY fan vad vi är bra, BF3A är bäst! Jag vill bara önska alla lycka till i framtiden och hoppas vi ses på stan någon gång:)

» Didaktuskampen!

Idag hade vi den efterlängtade Didaktuskampen. För er som inte vet vad det är så möter alla Didaktus skolorna här i Stockholm varandra i Basket, Fotboll, Vollyboll, Brännboll och Dragkamp. Jag deltog inte i någonting i år, kände att jag inte orkade. Hade tänkt gå tipspromenad men då hade dem stängt eftersom de knappt var några som gick. Skit samma, dagen var jätte mysig dock var det lite tråkigt att det var så få från klassen där men det var ju trotts allt frivilligt för oss 3:or. Det bästa med hela dagen var ju ändå prisutdelningen, man vinner en pokal och i år var det vår skola som vann, Didaktus Liljeholmen:D Fy fan vad vi är bra! Jakobsberg kom två för en gång skull, de brukar alltid komma sist men i år var det Norrmalm som kom sist. Skönt att sno tillbaka pokalen från norrmalm som vann förra året!

Som sagt dagen var lyckad och nu ska jag ta någonting och äta, senare i kväll blir det att kolla på Champions League finalen. Heja Barca! Aja ni får ha det så bra, tjingeling!

» Snart så:D

Nedräkningen har börjat!
9 dagar kvar! :D<3

» Dags för lite Fifa!

Just nu sitter jag, Pappa, Johan och lillasyster Julia och spelar fifa igen.. jag tror vi har spelat det konstant sen jag och johan kom hit i måndags men vi ska snart avsluta eftersom det snart är dags för andra semi finalen i Eurovision song contest. Azerbajhan eller hur de nu stavas har ett riktigt bra bidrag, kanske för att det är skrivet av en svensk låtskrivare och att det är Arash som sjunger:P Jag hoppas verkligen den går vidare, även Danmark har en bra låt. Det är mina favoriter idag men i den stora finalen håller jag självklart på Sverige, även fast jag inte tycker om låten:P Man hoppas ju ändå att Sverige tar hem hela skiten. Jag vet jag är en liten schlager tönt men är man uppväxt med schlager så är det inte så konstigt att man fortsätter kolla på det och det är rätt så kul och se vad alla länder har för bidrag.

Men nu är det snart min och pappas tur att köra kvartsfinal så vi får höras en annan gång, ciao!

» Skön promenad!

Idag har jag varit ute och gått med Johan och Emelie innan jag började jobba, vi var nog ute och gick i minst 1 timme och 30 minuter. Det var riktigt skönt, det var länge sen man tog en lång promenad. Man kanske skulle börja göra det oftare men då ska man ha någon med sig eller så tar man med sig sin mp3 och powerwalkar, fett nice det skulle vara! Jag ska faktiskt ta och göra det någon dag här framöver. Jag ska börja röra på mig mer, jag ska faktiskt gå ner i vikt så mer motion för mig skulle inte skada sen så ska jag ändra mina matvanor. Det blir mycket förändringar på en och samma gång men det är det ta mig fan värt. Jag ska bli lika smal som jag förut eller jag ska åtminstonde få bort kulan som jag har på magen:P Jag får nog börja sluta dricka öl för det är delvis den som har gjort så jag fått en kula haha eller som stefhan säger "en bajen kagge".

Nåja nu ska jag fortsätta och spela the sims, ciao!

» Beroende? Ja som fan!Jag är helt beroende av detta album
Hon sjunger grymt bra, I just love it!

» Tack för en underbar kväll!<3

Här kommer lite bilder från skivan igår, jag fastnade inte på så många bilder men jag bjuder på dem få jag har :) Ciao!


» GK 6/5

Igår var det som sagt dags för min studentskiva och fy fan vad roligt jag hade, har nog aldrig dansat så mycket som jag gjorde igår. Jag dansade så pass mycket att mina fötter bultade när jag gick och la mig. Nej det var en riktigt lyckad skiva och det kan vi tacka Emelie, Jocke, Madde och Jessica för, ni ska ha ett stort tack som fixade det här för klassen.
Tack så mycket till alla som var på skivan, jag hade jätte roligt.  Nu ska jag ta och kolla på lite tv, känner mig väldigt slö idag. Det kanske blev lite för mycket dricka men hey man har bara en studentskiva här i livet. Aja ni får ha en fortsatt trevlig kväll för det tänker åtminstonde jag ha, Ciao! <3

» Studentskiva ikväll

Ikväll är det studentskiva på Göta källare som gäller, Jag hoppas det kommer bli riktigt kul :) Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu men jag har ett litet hum i alla fall och tur är väl det;) Det känns som jag kommer få stressa ihjäl mig idag, innan skivan så ska jag jobba och sen ska jag på fotboll och sen från fotbollen till skivan haha lyckat va? Jag kommer få gå i finkläder på fotboll, kanske inte så lyckat men whatever. Man har bara skiva en gång i livet! Fan jag börjar bli riktigt taggad inför skivan nu, har inte varit det innan men idag när jag vet att den är då har jag blivit jävligt taggad, ska försöka ha så kul som möjligt utan att dricka alldeles för mycket haha! Det kommer nog aldrig att hålla eller vad tror ni?

Nåja jag måste ta mig något och äta innan jag ska iväg och jobba, Ciao!


» The studio

Igår var jag och min bästa kompis och fotograferade oss hos The studio och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med de bilderna jag köpte. Emelie fick jätte bra bilder jämfört med mig men man ska inte klaga, jag är nöjd att jag fick några bilder som blev bra i alla fall. Men det var lite tråkigt att vi inte fick ta bilder tillsammans, det hade varit lite roligt att ha en sån bild också men det kan man ju ta en annan gång, för det här vill jag verkligen göra om någon gång! Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från plåtningen igår, Ciao!