» Saknar er <3

Under min vistelse här uppe i Gällivare har jag känt en sån otrolig saknad efter min morfar och farmor så jag var tvungen att gå och besöka min morfars grav här uppe och tända ett ljus i minneslunden för min farmor. 
Tycker det är extra jobbigt med farmors saknad för det är första julen utan henne. Min morfar och farmor betydde så mycket för mig och jag skulle kunna göra allt för att få dem tillbaka men jag vet att de har det bra där de är nu. 
De sitter säkert på ett varsitt moln och pratar och skrattar tillsammans. » Älskade Norrland <3

Som ni ser på bilden så befinner jag mig inte i Stockholm för tillfället utan jag är i Gällivare och njuter utav snön och kylan. Jag ska fira jul här uppe med min mormor och morbror, ska bli super mysigt :) Ligger just nu på mormors soffa och tar det lugnt. Alla julklappar är inslagna så finns inga måsten idag! Ska bara ta det lugnt fram till ikväll då det är uppesittarkväll med Bingolotto :)
Om jag inte hinner kika in här innan jul så önskar jag er en riktig god jul :)

» Pepparkaksbak ♥

Idag var det dags för det årliga pepparkaksbaket på jobbet. 
Både pedagoger och barn tyckte det var roligt att göra pepparkakorna fina med glasyr eftersom vi inte gjort det förut när vi bakat pepparkakor här på jobbet. Jag tyckte dem blev extra fina med grön och vitt glasyr haha ;)
Har ni börjat baka pepparkakor ännu? ♥

» Julgala med jobbet

I fredags så var jag och mina kollegor på Stockholms konserthus och kollade på en julgala med artister som Sonja Alden, Måns Zelmerlöv, Miss Li, Jerry Williams och Babben Larsson. Måste säga att det var mycket trevligt. Det var bra underhållning och god mat/dricka. Min favorit under kvällen blev Miss Li, hon är så himla duktig och har sån energi. Detta är något jag hoppas vi kollegor får gå på igen nästa år :)