» Dag 3 London, vår sista dag

Vår sista dag i London valde vi att turista lite grann istället för att bara shoppa som vi hade gjort alla andra dagarna. Vi valde att gå istället för att åka tunnelbana eller turistbuss eftersom vi inte hade så mycket pengar kvar. Vi var bland annat och kollade på Big Ben och London eye. Vi passade även på att vila lite i Hyde park på vägen hem då vi var alldeles slut i fötterna efter allt gående :) Hade stora blåsor på fötterna när jag kom hem tilll hotellet eftersom jag hade gått runt i converse hela dagen. Just den här dagen var det så himla varmt så det blev extra jobbigt att ta sig runt London gåendes, man fick stanna och köpa vatten typ hela tiden men det var värt det! Är himla nöjd med min resa till London och kommer lätt åka dit igen men när återstår och se! 
Nu väntar Grekland, planet går 21.20 ikväll så det kommer inte bli någon uppdatering här på en vecka, men vi hörs och hoppas ni har en bra fortsatt sommar :)<3

» Dag 2 i London

Dag 2 i London bestod av shopping hela dagen. Vi sprang runt i olika affärer på Oxford street och provade kläder.
Jag hittade en långklänning, underkläder, strumpor och en väska på primark. Ett linne från hm och ett linne från forever21, sen blev det massor av underkläder och parfymer från Victoria secret :) Efter all shopping gick vi till hotellet och bytte om och sen gick vi och åt på en italiensk restaurang, super gott! Efter det gick vi hem och tog det lugnt på hotellet innan vi somnade som två stockar!:)


» Vår första dag i London

Resan började med att vårt flyg var 1,5 timme försenat men till slut kom vi i alla fall iväg. När vi väl landade på Gatwick så tog vi en buss in till Victoria coach station för att därifrån ta tunnelbanan till   Paddington där vårt hotell låg. Vi var 1 timme för tidiga till incheckningen så vi satte oss vid någon fontän/damm och solade lite grann. Efter det checkade vi in, tog en powernap och sen drog vi ut och utforskade Oxford street och sen tillbaka till hotellet igen efter lite shopping :) 


» Mot London

Sitter just nu i skrivandes stund på Arlanda och väntar på att flyget mot London ska gå. Flyget är 1,5 timme försenat så finns inget annat att göra än att vänta. Jag kommer hem på torsdag kväll så då kommer jag troligtvis lägga upp lite bilder från resan. Ha det så bra så länge så hörs vi <3» Favorit serien

Jag har blivit helt såld på Games of Thrones!
Har snart plöjt igenom 3 säsonger under denna månad och blir bara mer fäst vid varje avsnitt som går!
Är det någon av mina läsare som följer denna serie? ♥