» En liten uppdate

Hallå i stugorna! :)
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här så tänkte slänga in ett litet inlägg. 
Som ni kanske har märkt är jag inte alls lika aktiv i bloggen längre och det är helt enkelt för att jag inte har tid eller inte sitter vid datorn så mycket. Min dator håller typ på att gå sönder så jag undviker att sitta vid den så gott jag kan. Blir bara irriterad och det orkar jag inte med :) Nåja nog om det, igår så var jag hos företagshälsovåren och äntligen fick jag hjälp med mitt psoriasis som jag har på händerna!
Läkaren skickade en remiss till en hudspecialist så förhoppningsvis så kan dem hjälpa mig :)
Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu, jobbar för det mesta och träffar kompisar. 
Nu ska jag ta tag i era kommentarer så hörs vi när vi hörs, puss på er ♥

» Super fredag

Idag är det en super fredag som rubriken lyder. Jag är på superbra humör och det är för att jag fick reda på att jag blivit tillsvidare anställd på mitt jobb:) Är verkligen super glad över detta och det kommer firas med en god middag och kanske några öl!:)
» Och så var det måndag igen

Ja då var det måndag igen och första arbetsdagen för denna vecka är avklarad. Var ett under att jag lyckades hålla mig vaken på jobbet för har bara sovit en timme inatt :/ kunde verkligen inte somna. Lär ju somna som en stock ikväll förhoppningsvis :) Nu ska jag kolla någon serie och bara ta det lugnt! Ha en fortsatt fin måndagskväll :)