» R.I.P äskande farbror

Igår efter jobbet fick jag mig den största chocken någonsin, min farbror har avlidit. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant och tårarna bara rinner. 
Jag befinner mig nog fortfarande i chock. Bara för ca två veckor sen såg jag dig och nu finns du inte längre bland oss.. Du hade det inte alltid lätt i ditt liv men du kämpade på och var på bättringsvägen och helt plötsligt är du borta.. Men en sak ska du veta, jag har alltid älskat dig och kommer alltid att göra. Hoppas du har det bättre där du är nu och ta hand om farmor där uppe så ses vi i Nangijala <3


» Derbyt mot djurgården

Denna bild är tagen från gårdagens fotbollsderby mot Djurgården!
Igår var det som sagt dags för Hammarbys första allsvenska match mot Djurgården på 6 år och vilken match det blev. Båda lagen bjöd på sjuka tifon, bengaler, banderoller, sång och bra spel!
Hammarby spelade otroligt bra de första 20 minuterna i första halvlek men lyckades inte få in något mål, utan det blev djurgården som fick det första målet i detta derby. 
Hammarby kom tillbaka i andra halvlek starkare än någonsin, de spelade ut djurgården och vann med 2-1 efter två sjukt fina mål utav Kennedy och Besara! Tele2 (nya söderstadion) kokade och alla Hammarbyare kunde gå hem med ett stort leende på läpparna. Det skönaste av allt (förutom vinsten) var att det inte var något bråk och stök, man kunde gå hem i lugn och ro utan att behöva vara orolig för att bli påhoppad.