» New in

Dessa fynd gjorde jag idag när jag var i Skärholmen med min mamma och hennes två väninnor. Allt detta fick jag för under 450kr, I just Love mellandagsreor! :D har ni fyndat något bra på årets mellandagsrea? :)


» Gällivare


Som ni kanske kan se på bilden så befinner jag mig definitivt inte i Stockholm just nu utan jag är uppe i Gällivare hos min mormor. 
Har firat jul här uppe med släkt och vänner och det har varit riktigt mysigt. Tyvärr har min mormor varit allvarligt sjuk under tiden jag varit här så det har inte bara varit bra stunder men jag hoppas hon är på fötterna snart igen!
Hoppas ni har haft en bra jul :)

» Värre än jag trodde


Igår tog jag mig ett varmt bad och ett glas vin med hopp om att bli kvitt min hosta, halsont och mina lock för öronen en gång för alla men det blev bara värre. 
Hostade hela natten så jag inte kunde sova och vaknade upp med feber. Bokade tid hos läkaren idag och det visade sig att jag har halsfluss, öroninflamation och nedsatt lungkapacitet så fick antibiotika utskrivet och cocilana för hostan :( nu blir det att ta det lugnt här hemma i några dagar och hoppas att man mår bättre tills på måndag :) Hoppas i alla fall att ni mår bra!