» New in


Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt en ny soffa. Har länge gått och tänkt att jag vill köpa en tygsoffa eftersom jag är så himla trött på min skinnsoffa och nu äntligen tog jag tag i situationen. Min nya soffa beräknas komma om 3-4 veckor så nu går jag bara och väntar, typ som ett barn dagen innan julafton haha! 

» Nytt år, nya utmaningar

Godmorgon kära läsare! :)
Hoppas att allt är bra med er? Här är det i alla fall bara bra. 
Som ni kanske har lagt märke till så är jag inte så aktiv här i bloggen längre och det beror på att jag fokuserar mycket på mitt jobb och min nya livsstil, träning. För ca 1,5 vecka sedan bestämde jag mig för att ta tag i träningen på allvar igen och börja äta mindre kalorier och det har faktiskt gett resultat. Igår när jag ställde mig på vågen så visade den -1.5 kg! Känns skönt att veta att det hjälper och att det går åt rätt riktning :) 
Nu ska jag bara hålla motivationen uppe så ska jag nog nå min drömvikt inom snar framtid :) ♥

» Back in Stockholm

Ja som rubriken lyder så är jag tillbaka i Stockholm. Jag kom hem igår morse och somnade nästan direkt när jag kom hem eftersom jag inte hade sovit någonting på tåget. När jag vaknade upp igen så var det bara att hoppa in i duschen och sen åka och storhandla med min bästa vän Emelie för att sedan laga lite lunch och sedan hämta upp pappa och åka och kolla på hockey.
Var ruskigt trött när jag kom hem och somnade ganska tidigt och vaknade inte fören vid halv ett idag, riktigt skönt med sovmorgon. I morgon börjar allvaret igen och klockan är ställd på 5.20 så det är snart dags att sova. 
Hoppas ni haft en fin helg <3