» Uppfräschning av hemmet

Hallå ute i stugorna! :)
Som ni kan se på bilderna nedanför så har jag under den senaste veckan fräschat upp det lite i min lägenhet. Det behövdes verkligen och vilken skillnad det blev! Köpte en ny sängram till min säng eftersom den andra gått sönder och jag bara älskar den nya sängramen :)
Jag har även fått det ommålat i köket. Det blev en härlig café latte färg men renoveringen slutar inte där. Jag har även fått omtapetserat i min hall och hallen är nog det jag är mest nöjd med :) efter renoveringen fick lägenheten en helt annan känsla och jag trivs redan mycket bättre än innan ^^ nu är det bara vardagsrummet som behövs göra om men det får jag ta en annan gång :)


» Välkommen oktober

Hallå på er! Hoppas allt är fint med er. Själv är det sådär, har varit sjuk sen jag kom hem från England och den förbannade hostan vägrar släppa :( men annars är det bra i övrigt. Är faktiskt ganska glad att hösten är kommen. Jag älskar alla fina färger på träden och att man kan gå mysiga höstpromenader i skogen :) jag tog faktiskt en mysig promenad i skogen igår. Satte i hörlurarna och släppte allt runtomkring för ett tag, hur skönt som helst :) är det någon utav mina läsare som också tycker om hösten?