» Uppfräschning av hemmet

Hallå ute i stugorna! :)
Som ni kan se på bilderna nedanför så har jag under den senaste veckan fräschat upp det lite i min lägenhet. Det behövdes verkligen och vilken skillnad det blev! Köpte en ny sängram till min säng eftersom den andra gått sönder och jag bara älskar den nya sängramen :)
Jag har även fått det ommålat i köket. Det blev en härlig café latte färg men renoveringen slutar inte där. Jag har även fått omtapetserat i min hall och hallen är nog det jag är mest nöjd med :) efter renoveringen fick lägenheten en helt annan känsla och jag trivs redan mycket bättre än innan ^^ nu är det bara vardagsrummet som behövs göra om men det får jag ta en annan gång :)Dan Thor
16 Oktober, 2016 - 16:18 / BLOGG: http://animalcity.blogg.se/

Snyggt du har det =)

Jag tror ju inte att alla kommer prata på scen jämt osv. Det kommer nog bli rätt uppdelat, så det kommer säkert inte märkas ;)

Haft en bra helg då? :)

Amanda Jona [SPONTAN]
17 Oktober, 2016 - 16:18 / BLOGG: http://spontan.blogg.se

Kul att få se! :)

Johan
17 Oktober, 2016 - 16:18 / BLOGG: http://schumacher4ever.blogg.se

Det känns så bra efteråt när man har fixat och donat sådär och så blir det ju så fint :)

SV: Det är en upplevelse kan jag lova! Det finns som sagt i Stockholm också, så vill du testa så finns det nära. På Söder tror jag det ligger :)

Ja precis, kan bara hålla med! som hösten är nu så är det inte så roligt, men snart (relativt snart iaf) är det juletider och då blir det mysigare :)

Det är bra med mig. Känner att jag har fått bättre struktur på studierna än vad jag hade i början, + att ena kursen snart är slut, så det känns bra. Sedan har vardagen återgått lite till det vanliga efter förra veckan, där det inte blev någon vidare vecka och där jag mestadels var hemma. Gick utanför lägenheten fyra gånger på hela veckan :)
Hur mår du?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo