» Livet som gravid är inte alltid så glamoröst

Hallå i stugorna! Som ni kanske märker så är jag inte på jobbet utan jag är hemma och ligger i sängen. Har förmodligen åkt på någon form av foglossning. Allt började i söndags då jag knappt kunde röra mig, låg i samma position i soffan typ hela dagen och när jag väl rörde på mig så haltade jag och det gjorde så förbannat ont. Idag är det lite bättre men gör ju fortfarande ont så blir hemma resten av veckan. Livet som gravid är inte alltid så glamoröst som man ibland kan to .  Nu ska jag fortsätta kolla på paradise hotel, hoppas ni har en fin tisdag! :)


» Sturebadet

Godmorgon :) Hoppas allt är bra med er! Här är det helt okej, trött i vanlig ordning men det är inget ovanligt nu under graviditeten ;) är mer en vana för mig nu mer haha. 


Igår unnade jag och min mor oss en eftermiddag på sturebadet med ansiktsbehandlingar och sedan en god middag på Södermalm. Mamma fyllde år så det var nog en riktigt bra födelsedagspresent till henne. Även jag njöt för fullt. Är len som en babyrumpa i ansiktet haha :) idag ska vi fortsätta fira mamma. Jag och sambon samt några av mammas vänner ska spela bowling och ha det allmänt trevligt. Ska bara försöka bli lite piggare innan dess :) Hoppas ni får en fin lördag :)


» Weekend i Örebro

God kväll :) Hoppas ni mår bra för här är det i alla fall helt okej. Har börjat få lite små ont i ryggen men det är inte så konstigt, gick ju in i vecka 25 idag så :)


Vad har ni gjort under påsken? Själv åkte jag och sambon till Örebro för att bo på hotell och bara vara. Tyvärr bjöd inte Örebro på det bästa vädret men vi gjorde det bästa utav situationen. Vi besökte bland annat Örebro slott och gick promenader runt stan.  Det var riktigt skönt att komma bort lite och bara få rå om varandra :) får se när tillfälle ges till det nästa gång ^^ Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll <3


» Norrköping borta

God morgon! Hoppas allt är fint med er, här är det sådär faktiskt. Har haft sån migrän sen igår och det vägrar att släppa :/ idag är det lite bättre men det gör fortfarande sjukt ont. Jag hoppas det släpper tills i morgon så att jag kan gå och jobba. 


Nåja nog om det. I söndags var det dags för Hammarby att tåga in i allsvenskan. Motståndet var Norrköping och vi hade blivit tilldelade en bortamatch i första omgången. Det stoppade inte oss fotbollsnördar för att åka dit ;) vi trängde ihop oss i vår nya bil och körde ner till Norrköping! Väl i Norrköping så sken solen och man möttes upp av tusentals andra hammarbyare som hade åkt dit. Alla samlades utanför Hugos och gick en gemensam marsh till arenan. Väl vid arenan blev det lite kaosigt vart man skulle gå in osv eftersom det inte var uppmärkt hur man skulle gå till sina entréer.. När vi väl kom in satte vi oss ner och njöt av en bra match. Tyvärr var Norrköping ett snäpp bättre denna gång och vann med 2-1. Jag är dock nöjd med hammarbys spel trotts förlusten och väntar nu spänt till på söndag då det är hemmapremiär :D 


» Egen plats i bokhyllan <3

God morgon :) Hoppas allt är bra med er, här är det i alla fall bra. Vaknade riktigt tidigt och har redan hunnit ta en dusch och ska snart göra en god frukost :)


Förra veckan så var jag och köpte en ram till det senaste ultraljudsbilden och nu har bästa och finaste killen fått en egen plats i vår bokhylla. Vi längtar så mycket efter den lille att vi snart spricker :) Det har redan gått 22 veckor, mer än hälften så snart är du här och förgyller våra dagar <3