» Home sweet home

Hallå i stugorna! Hoppas allt är bra med er. Här är det helt okej, fortfarande lite förkyld men det är på bättringsvägen :) 

Idag så flög jag & Elias hem till Stockholm igen. Det har varit riktigt skönt att vara uppe i Norrland. Traska runt i snön och träffat släkt och vänner men det är ännu skönare att få komma hem igen! Det är inte lätt att vara på resande fot med en liten bebis men det har fungerat bra ändå :) Det är skönt att komma hem till sin egen säng, Elias alla leksaker och skönt att bara få vara han & jag utan en massa måsten! :) Nu ska jag fortsätta att packa upp resväskan medan Elias sover middag, ha en fortsatt fin fredag :) 

(null)


» Älskade Norrland

God morgon! 
Här var det länge sedan man uppdaterade märkte jag men nu är det äntligen dags haha. 

Jag hoppas allt är bra med er och att ni inte är allt för stressade inför julafton. Själv mår jag sådär, ligger i sängen i Gällivare och har riktigt ont i halsen. Lill killen är förkyld så jag misstänker att han har smittat ned mig. Jag får ta mig en promenad till affären lite senare och köpa halstabletter. Har ju ingen lust att ligga sjuk på julafton heller ;) 

Som ni kanske la märke till i rubriken så är jag & Elias uppe i Norrland, rättare sagt i Gällivare :) vi är här och ska fira jul med min mormor och min morbror! Det är så skönt att få komma upp till massa snö och lite kyla istället för regn och plusgrader som det är i Stockholm :)  om jag inte hinner kika in innan julafton så passar jag på att önska alla mina läsare en riktig god jul! :) 

» Pepparkaksbak

(null)
Igår var jag & Elias hemma hos min mamma (mormor) & bakade pepparkakor. Det är en tradition som jag & min mamma haft sedan jag var 1 år. Elias kunde ju inte vara med och baka så han fick ligga på en skön filt på köksgolvet & titta på. Ska bli så kul nästa år då även Elias kommer kunna vara delaktig :) Längtar redan haha! :)