» Teneriffa 2017

God morgon. Nu är det en vecka sedan jag och min sambo kom hem från Teneriffa så tänkte att det är dags att skriva lite om vår resa. 


Vi landade vid två tiden på dagen förra söndagen efter ca en halvtimmes förseningar. Det blåste väldigt mycket och planet hade svårt att landa men till slut lyckades vi landa, typ efter 2-3 försök. Vi tog busstranferns till hotellet och checkade in. Vi var så himla hungriga så vi bytte bara om till lite svalare kläder och gick sedan och åt en sen lunch. Efter lunchen blev det en siesta och vi sov nog lite för länge för vi var helt sega när vi vaknade upp. Men var bara att fixa till sig och gå ut och äta. Vi åt på något stealhouse, rätt så gott. Efter middagen tog vi några drinkar, alkoholfria för min del och sen gick vi tillbaka till hotellet och sov.

Månaden ägnade vi mest tid att utforska närområdet. Gick promenader och gick med mig till läkaren. Jag hade blivit sjuk under natten och tappat rösten plus svullnat upp i halsen. Jag fick några tabletter som jag skulle ta ca 5 gånger per dag och redan dagen efter mådde jag bättre och rösten var halvt tillbaka :)

På tisdagen åkte vi till Lorro Parque, en djurpark 1,5 timme bort med buss. Vi gick runt där i flera timmar och kollade på bland annat fåglar, pingviner, tigrar och gorillor. Efter 5 timmar var vi helt slut och det var dags att åka hem. Var en rolig dag men man blev helt slut i kroppen. 

Onsdagen låg vi vid hotellets pool och tog det lugnt nästan hela dagen. Jag som är en badkruka badade mest men måste erkänna att poolen var jävligt kall, inte uppvärmd för fem öre, usch. 

På torsdagen tog vi oss en promenad runt Teneriffa och satt mest på olika fik/restauranger och njöt av solen och varandras sällskap. Vi unnade även oss att gå till ett fiskspa och få våra fötter lite finare. 

Fredagen spenderades på ett shoppingcentrum. Vi var på jakt efter ett par shorts och ett par nya ballerinaskor till mig. Hittade ett par skor men inga shorts, jobbigt att vara gravid och stor.. vi passade även på att köpa en födelsedagspresent till min tjejkompis och en parfym till min ena lillasyster.

Lördagen spenderades  på restauranger som hade vindskydd. Det blåste extremt mycket men vi trotsade vädret och kollade på premier leauge hela dagen ( engelska ligan i fotboll). Åt en romantisk middag i regnet och gick sedan tillbaka till hotellet och packade och spelade kort innan det var läggdags. 

Hela söndagen spenderades på en buss, en flygplats och ett flygplan hem. Vi åkte från Teneriffa vid halv två på dagen och landade på Arlanda vis tio tiden på kvällen. Vi var ganska möra när vi kom hem och somnade på direkten. 

Bilder från resan kommer att komma i ett annat inlägg så att ni vet men detta var iaf vår vecka på Teneriffa i korta drag ^^ NICOLE
19 Februari, 2017 - 10:17 / BLOGG: http://nwistrand.forme.se

Så härligt med en resa :)

Dan Thor
19 Februari, 2017 - 10:17 / BLOGG: http://animalcity.blogg.se/

Lät som en fantastisk vecka, förutom att du blev lite sjuk.
Jag vill med resa :P
Jag mår fint. Trött på att mellon aldrig går som man vill :P
Hur mår du?
Har du sett något av årets mello?

Dan Thor
19 Februari, 2017 - 10:17 / BLOGG: http://animalcity.blogg.se/

Man kollar för att alla gör det?=)
Jag har vänner som kollar och man umgås kring det och ser det ändå liksom? :P
Man uppskattar det sociala kring mellon liksom.
Jag vill resa till Afrika på safari eller Australien :D

NICOLE
20 Februari, 2017 - 10:17 / BLOGG: http://nwistrand.forme.se

SV: ja det kan jag lova att det var :)

Johan
20 Februari, 2017 - 10:17 / BLOGG: http://schumacher4ever.blogg.se

Det låter som att ni hann med ganska mycket ändå :)
Hur var fiskspat? Jag har aldrig testat det, men det låter ju lite wierd...
Hur var vädret, förutom att det blåste?

SV: Ja det var en riktig krigarseger där mot HV! :)

Det gör jag också!
Har du några bra tips på sådana bra böcker? :)

Dan Thor
20 Februari, 2017 - 10:17 / BLOGG: http://animalcity.blogg.se/

Alla jag känner och okänner kollar, röstar med appen osv :)
Ska du inte ens se finalen? :O
:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo