» Älskade du <3

Idag den 23 januari 2017 fick jag och min sambo äntligen se vår älskade bebis på bild. Vi har längtat efter att få se dig så mycket :) det var riktigt mysigt att se bebisen röra sig där inne och till och med busa lite med barnmorskan och hålla för händerna för ansiktet så vi inte fick se dig helt och hållet till och från :) Nu dröjer det ca två månader tills nästa besök och fram tills dess ska jag passa på att njuta av att du mådde bra :) 


» Trevlig kväll på söder

Hallå i stugorna! :) Hoppas allt är bra med er. Här är det bara fint, lite små trött men annars är det prima med mig. 


Igår var det en fullspäckad dag för mig. Först var jag och klippte håret. Blev typ av med halva håret så får lära mig att rocka mitt korta hår ett tag framöver. Efter jag klippt mig så var det dags för middag med pojkvännens familj. Vi åt på en vegetarisk restaurang på söder. Maten var helt okej men utsikten och sällskapet var riktigt fint. När vi ätit klart tog jag och pojkvännen en promenad på söder för att sedan åka och besöka hans mamma innan det var dags för honom att åka till jobbet och jag hem till mig. Jag var riktigt trött när jag kom hem så jag kollade lite på tv innan jag gick och la mig. Eftersom jag varit sjuk i veckan så var det skönt att komma ut lite. Nu ska jag fortsätta lata mig på soffan innan det är dags att träffa min farbror. Ha en fin lördag :)


» Vinterland

God morgon kära läsare :)

Hoppas ni har sovit gott och vaknade upp utvilade. Själv vaknade jag upp med en förkylning, mindre roligt måste jag säga. Får se till att hålla mig varm, bädda ner mig i soffan och kolla på massvis utav film. 
Vad ska man annars göra när det är så himla kallt ute och man är förkyld liksom ;) ut tänker jag inte gå i onödan för termometern visar -14! Det är alldeles för kallt för min del haha :) vad ska ni hitta på idag? Jobbar ni eller är ni lediga? :) oavsett vad så får ni ha en riktigt fin fredag <3 


» Sömnproblem en del av vardagen

God kväll :) 

Hoppas ni haft en riktigt bra dag för det har i alla fall jag haft trotts att dagen har gått otroligt segt. Ville mest gå hem och sova eftersom jag knappt sovit något inatt (som vanligt) Börjar faktiskt bli rätt trött på att inte få sova. Har gått till läkaren ett antal gånger och fått sömntabletter som inte hjälper och nu är jag rätt less på att inte få den hjälpen jag behöver. Jag vet att mycket är stressrelaterat och jag försöker att stressa mindre men man blir ju stressad över att inte få sova ordentligt!
Har ni något tips på hur jag kan sova bättre?