» Minisemester!

Förra fredagen så åkte jag och min sambo upp till Sälen för att bo i en stuga under helgen tillsammans med hans 3 syskon och respektive. Vi gick skogspromenader, besökte ett spa/äventyrsbad, bowlade och åt trevliga middagar i stugan :) Det var riktigt trevligt och framförallt skönt att få komma bort lite. Sista kvällen i stugan så fick jag, min sambo och ena hans syster en snilleblixt att vi skulle åka över till Norge en dag.  Sagt och gjort så åkte vi till Norge och övernattade en dag. Vi gick runt och kollade i Oslo och åt en mindre god middag på TGI Friday.. glassen som jag åt på en annan restaurang var betydligt godare än maten hehe ;) 


Dagen efter åt vi frukost ute på ett café och sen shoppade jag och min sambos syster litegrann, var sjukt bra rea på alla butiker i Oslo! När vi var klara så satte vi oss i bilen och körde hem. Vi stannade till i Karlstad för att äta lunch/middag men annars körde vi på. Vi var hemma runt 7 tiden i måndags kväll. 

Trotts att det blev mycket resande på sådan  kort tid så kändes det som om man hann med mycket :) Nu kan jag koncentrera mig på att fixa det sista här hemma innan bebis kommer :) 

Dan Thor
21 Juli, 2017 - 16:43 / BLOGG: http://animalcity.blogg.se/

Vilken trevlig tripp :D
Ser ljuvligt ut.
Vad shoppade du för billigt i Norge då? )

NICOLE
23 Juli, 2017 - 16:43 / BLOGG: http://nwistrand.forme.se

Va mysigt! 😍

Johan
24 Juli, 2017 - 16:43 / BLOGG: http://schumacher4ever.blogg.se

Det låter som en fin och trevlig liten minitrip sådär :)
Vad var det bästa med resan tyckte du?

SV: Nej precis, det är exakt det jag menar, att det ofta är lätt att man bara kör på i samma gamla hjulspår bara för att det är det mest bekväma och för att ingen orkar/vill ta tag i situationen. Ibland inbillar man sig kanske t.o.m. att det är bra, fastän att det egentligen inte är det... så jag tror det här blir bäst för alla i längden, även om det känns konstit och tomt nu. Att vi är vänner betyder dock massor.

Haha, det kan jag förstå... men snart är bebis där och då känns det kanske lite lättare igen? :)

ta hand om dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo