» Stolta bilägare

Hallå där ute! I måndags var min sambo och köpte en bil. Det har kliat i fingrarna sen han fick körkort och det tog bara en vecka innan en bil var köpt. Det blev en Volkswagen pasat från 2009 :) bilen är riktigt fin både utvändigt och invändigt och blir en perfekt familjebil ^^ sambon har allt tänkt till ;) Det bästa med att ha skaffat bil är att man kan åka på spontana utflykter/resor och även åka och storhandla osv :) Jag kommer trivas som fisken i vattnet med att ha en bil :) 


» Körkort!

I tisdags överraskade jag min kära sambo med blommor och choklad eftersom han tog körkort då. Jag är så stolt över honom och tyckte han var värd att bli lite bortskämd. Jag lagade självklart en god middag den kvällen också :) att han skaffat körkort kommer underlätta mycket i vår vardag sen när vår lilla pojk är född. Nu börjar dock jakten på en snygg och framförallt en bra och säker bil! :)


» Som jag längtar <3

God kväll! Hoppas allt är fint med er. Här är det fortfarande lite halvkrassligt men är tillräckligt frisk för att kunna jobba :) 


Igår så var jag och min sambo på rutinultraljud och kollade att allting såg bra ut och fick ett datum för den beräknade förlossningen. 7/8 är vårt lilla mirakel beräknad att komma till världen och vi längtar så mycket. Vi tog även reda på vad det skulle bli för kön och där inne i magen ligger en liten pojke så nu blir det att fundera på pojknamn ^^ 


» En hemmadag

Hallå i stugorna! Hoppas att ni mår bra. Här är det sådär. Har en fruktansvärd huvudvärk plus att jag har sjukt ont i magen så det fick bli en dag hemma för min del. Ligger på soffan och sprudlar av energi men samtidigt så orkar jag inte göra någonting, är sjukt irriterande. Finns liksom ingenting att göra, har kollat på alla avsnitt av de serier jag följer och sambon pluggar körkortsteori så jag vill inte störa honom.. får hoppas att han är köar snart så att jag kan kolla tv eller något i alla fall :) Ha en fin  fredag! 


» Barnvagn inköpt

Hallå :) Hoppas allt är bra med er. Här är det sådär. Har ont i magen och känner mig allmänt trött så det blir en kväll på soffan för min del. Men nog om det, igår så var jag och min sambo och köpte en barnvagn. Jag vet att jag är tidigt ute men känns skönt att ha vissa saker fixade redan. Det blev en vagn av tyskt märke och den har 3 delar, vilket är jättebra ^^ den är inte bara snygg utan den  är också väldigt praktisk.  Jag kommer trivas superbra att kära runt i denna! :)