» Heartbroken

Jag har inte mått så bra de senaste månaderna. Det har varit mycket som har hänt på det privata planet och jag har inte riktigt orkat dela med mig utav allting här i bloggen. Det är knappt så att jag delat med mig till någon, är nog ytterst få personer som verkligen vet vad som pågår och hur jag mår egentligen. Har nog lyckats hålla upp en rätt bra fasad men nu orkar jag inte hålla den fasaden uppe längre. Det tär på en att gå runt och må dåligt men ändå försöka leka att man mår bra och allt är så himla positivt. 

I december, strax innan jul så fick jag chockbeskedet att min "sambo" ville göra slut och jag har sedan dess mått skit. Vi bor fortfarande tillsammans eftersom det inte är så lätt att få en lägenhet i Stockholm och att köpa en lägenhet finns inte ens på kartan för min del. Att bo med någon man älskar så in i Norden mycket ska vara fint men just nu är det bara jobbigt. Att älska någon som inte älskar en tillbaka är så sjukt jävla jobbigt och som om det inte vore nog händer mycket annat i mitt privatliv som jag inte vill dela med mig utav men allt gör bara att jag mår ännu sämre. Jag måste ju hålla humöret uppe för min son men egentligen vill jag bara gråta konstant :( jag har därför bestämt mig för att ta en liten paus tills jag förhoppningsvis mår bättre. Vet inte hur länge det kommer ta men jag ska låta det ta sin tid och inte stressa tillbaka hit. För ärligt talat, bloggen ger mig bara prestationsångest just nu. 

På återseende/Sandra  (null)


» Härlig vinterpromenad

(null)
Häromdagen var jag och min son ute på en långpromenad längs Årstaviken här i Stockholm. Solen lyste och det var en riktigt fin dag för en promenad :) Jag och Elias stannade bland annat  upp för att kolla lite på fåglarna. Jag hoppas solen dyker upp snart igen så man kan ta sig en härlig långpromenad igen :)

» Nutella dröm 😍

(null)
Tidigare idag så var jag, min son, min sambo och min ena lillasyster i Mall of scandinavia och kollade runt lite. Vi bytte bland annat en overall som var för liten för Elias (min son). 
När vi hade gått runt ett tag stannade vi vid choco mania och åt belgiska våfflor med nutella, glass och bananer. Hur jävla gott som helst :) rekommenderar verkligen er att ta en fika där om ni har vägarna förbi! Blir typ supersugen på en till nu när jag tittar på bilden haha! :)