» Bandy

(null)
Förra lördagen var jag, min son, min pappa, min syster och min pappas fästmö på zinkensdam och kollade på Hammarby-Sirius. Det var riktigt kallt men det var en sån himla underbar solnedgång som ni kan se på bilden här uppe 😍 är riktigt nöjd med bilden. Den är faktiskt tagen med min iPhone 7. Nåja Nu var det ju bandyn jag skulle skriva om. Hammarby vann matchen, kommer dock inte ihåg med hur mycket men den sista halvtimmen av matchen var vi tvugna att gå in i öltältet och värma oss. Vi missade ingenting av matchen eftersom de sänder matchen på storbilds tv där inne ;) är det någon utav mina läsare som varit på bandy? Dan Thor
14 Januari, 2018 - 11:30 / BLOGG: http://animalcity.blogg.se/

Jag får beklaga :( vet du vad som hade hänt? Hoppas allt är bra förutom det!

Amanda
14 Januari, 2018 - 11:30 / BLOGG: http://mandasdiary.devote.se

Men åh så mysigt <3

linda
15 Januari, 2018 - 11:30 / BLOGG: http://www.nouw.com/Lindalinnros

vilken vacker bild du tog!

NICOLE
15 Januari, 2018 - 11:30 / BLOGG: http://nwistrand.forme.se

Kul med match och så fin bild :)

Johan
19 Januari, 2018 - 11:30 / BLOGG: http://schumacher4ever.blogg.se

Jag har faktiskt aldrig varit på bandy, men jag skulle gärna göra det. Då vill jag uppleva den där glorifierande bilden av bandy, du vet, kallt ute, uterink, tjocka kläder och varm choklad på läktaren. :)

SV: Ja det är ju det och nu kan du läsa del 2 också :)

Hur mycket snö var det där uppe i norr då?

Hammarby har repat sig hyfsat efter konkursen, det har varit en väldigt lång väg tillbaka, man har nått Sveriges tredje högsta serie, men nu verkar det ha tagit stopp. Hockeyettan är tuff och det är svårt att ta det där steget till att först och främst nå Allettan, sedan playoff och till slut kvalserien. Det är inte omöjligt och jag tycker det vore superkul om Bajen tog sig upp i Allsvenskan igen. Det ligger nog några år fram i tiden, men å andra sidan, titta på Pantern, som låg på nedre halvan i Hockeyettan Södra, enda tills året när de gick upp. Då small det bara till. Kanske lyckas Hammareby också med något sådant :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo